food hunter,  food Review

Makanan Vietnam di Kafe D’Viet Bandar Penawar

Assalamualaikum


Makanan Vietnam di Kafe D’Viet Bandar Penawar
| Hari tu masa aku Shopping barang dapur untuk mak di Bandar Penawar,kami jalan-jalan sekitar situ untuk cari kedai makan.Bila lalu je di Kafe ni ,rasa teringin nak makan Vietnam Role.So kami singgah di Kafe Vietnam ni.Kafe ni memang menghidangkan makanan vietnam tau.So tak perlu sampai ke sana untuk rasa makanan diorang.Kat sini pun dah ada.Hah..So kat mana tempat makan best di Bandar penawar ni,kafe ni adalah salah satunya.

So , kami cubalah beberapa jenis makanan yang disediakan disini.Rugi kalau tak mencuba,yelah..dah depan mata kan.Lagi satu orang kata kopi vietnam tu sedap.Why not kita mencuba kan.Menu yang kami order pada malam tu adalah

Popia Vietnam Role 

 

Sup daging -Pho Boa

 

Mee Goreng Vietnam

 

Nasi goreng Daging Salai
Untuk minuman pula,kami order Epal laici,Epal,Carrot susu dan juga kopi vietnam.Nasib baik sakit kepala,kalau tak dah order dah Kopi tu..Memang sedap.

 

Suasana di dalam Kafe,Disebabkan malam,tak berapa nak nampak la

So,katanya ada menu yang menarik yang mungkin sebelum ni korang tak pernah dengar iaitu Nasi lemak berdarah By The Kafe D’viet ni..gerun kan..hahahaha.SO,kalau korang nak tahu apa lagi menu menarik di sini,Haruslah jejak kaki ke sini.Baru boleh cerita kan.

Kafe D’Viet ni di buka dari jam 11 pagi hingga 11 malam dan hanya tutup pada hari selasa sahaja.

Korang boleh je tengok menu mereka di Page mereka iaitu Kafe D’Vietn Bandar Penawar.

 

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE