MyEBookClub.My

EBOOK KANAK-KANAK TANPA HAD DI MYEBOOKCLUB

Assalamualaikum

EBOOK KANAK-KANAK TANPA HAD DI  MYEBOOKCLUB | Walaupun Naura ni belum pandai membaca,tapi aku suka belikan dia buku yang dia boleh tengok melalui gambar-gambar yang ada di dalam buku tu.Sambil tu umilah kena bacakan untuk dia.Tapi tulah,kalau buku ni,sekejap jelah koyaknya.Kalau dah bawa ke hulu hilir,memang jahanam lah kan.

Tapi hari tu umi ada nampak satu website ni yang menyediakan Ebook kanak-kanak tanpa had.Of courselah umi tertarik.So umi boleh download terus Ebook masuk dalam tab dia.So kat mana-mana pun boleh baca.Lagi satu ,takdelah rosak ke ape kan.Website ni menyediakan Ebook yang murah dan kita boleh nikmati pelbagai jenis komik,buku ilustrasi dan buku cerita untuk anak-anak.Nak tau websitenya? MYEBOOKCLUB.Hah,aku rasa ada jugakkan sesetengah korang yang dah tahu pasal ni kan.Kalau tak tau,meh aku bagi tau serba sedikit tentang apa itu MYEBOOKCLUB.MY ni.


MYEBOOKCLUB.MY

Menyediakan Ebook tanpa had dengan harga yang murah.Kanak-kanak boleh nikmati komik,buku ilustrasi dan bukur cerita tanpa had.

Dan yang paling best lagi,Tiada komitmen.So kita boleh berhenti melanggan bila-bila masa sahaja.Tak perlu nak bimbang dah.Dan ia tiada kos tersembunyi dan hanya perlu bayar RM5 untuk sebulan.MyEbookclub ni ada di dalam bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu.
Yang bestnya,pendaftaran pertama,kita boleh dapatkan 30 hari percuma tanpa membuat bayaran apa-apa tau.So aku rasa sangat jimat.Jadi macam rugi kalau aku tak grab peluang ni kan.
BAGAIMANA  MELANGGAN MYEBOOKCLUB.MY 
Korang perlu mendaftar terlebih dahulu dengan pendaftaran ahli baru.So Sign up dulu seperti di bawah ni ye

Pendaftaran MyEbookClub.My

Korang isikan maklumat seperti yang dikehendaki seperti di atas ini.,

Details yang dimasukkan ke dalam akaun pendaftaran kita.
Bila masa isi tu,dia akan  suruh kita isi bank details.Tapi korang jangan risau sebab  bank akan charge kita pada hari ke-31,maknanya lepas tempoh sebulan percuma tu.So,kalau korang nak cancel untuk melanggan ke bulan seterusnya,just perlu cancel di website mereka sahaja

Di atas ni adalah Ebook yang boleh korang pilih untuk anak-anak korang.Samada nak Komik,Buku cerita atau Buku ilustrasi

Contoh Ebook yang dah boleh korang download seperti di bawah ni

Ni adalah Ebook yang aku dah download.

Disebabkan Naura baru 3 tahun,so aku download Ebook ilustrasi untuk Naura.Jadi dia boleh tengok dan faham jalan cerita ringkas macam ni.Ni adalah picturebook yang sesuai untuk usia macam Naura ni.

Kalau untuk Buku Komik pula,sesuai lah kan untuk anak-anak yang dah pandai membaca.

Di atas ni adalah komik yang terdapat di MyEbookclub ni tau.Banyak lagi buku cerita,komik dan banyak lagi untuk korang download.So nak pupuk minat membaca anak-anak sekarang tiada alasan lagi kan.
So Ebook ni bagi aku amat sesuai lah dengan masa kini kerana semuanya dihujung jari.So,kita sebagai ibu bapa kena mainkan peranan penting untuk menggalakkan mereka membaca.Dan ini adalah satu sebab kenapa kita perlu join MYEBOOKCLUB.MY ni .
Kepada korang yang tak tahu macam mana nak daftar,refer balik post di atas ni ye.Korang boleh jugak lihat mereka di facebook dan instagram seperti details di bawah
Web: http://myebookclub.my/
FB: https://www.facebook.com/eBukuKanakKanakMalaysia/
IG: https://www.instagram.com/myebookclub/

#myebookclubmy #free #komik #storybook #children


Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com


Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *