internet

Time Dotcom(TIME) Jalur lebar terbaik di Malaysia

Assalamualaikum


Time Dotcom(TIME) Jalur lebar terbaik di Malaysia |
Aktiviti aku sebagai blogger ni,semua menggunakan internet samada di luar rumah atau di dalam rumah.Jadi bila nak siapkan Task client,memang kena guna internet yang berkelajuan tinggi dan takde sekat-sekat.Barulah kerja berjalan dengan lancar.Tapi kalau dah dapat internet yang kadang-kala boleh buat jiwa kacau ni,nak siapkan kerja pun payah.Takkanlah setiap kali nak settlekan kerja klien kena pergi ke CC kan.Sedang memikirkan Jalur lebar mana yang akan aku gunakan,yang takde masalah dengan internet.

 

Tapi hari tu ada kawan aku suggest untuk aku menggunakan Jalur Lebar  TIME dotcom(TIME).Seriously aku tak pernah tahu akan adanya Jalur lebar TIME ni.So,bila survey,rupanya dah ada di Pasaran sejak tahun 2001 lagi..Wow…hebat sangat.Meh aku share sedikit tentang apa itu TIME

 

PENGENALAN KEPADA TIME dotcom (TIME)

TIME dotCom (TIME) ini telah tersenarai di Bursa Saham Malaysia sejak tahun 2001 lagi.TIME adalah penyedia telekomunikasi talian tetap yang menghubungkan  perniagaan dan rumah dengan manfaatkan bakat orang yang paling berkemampuan dan teknologi terkini.

TIME juga menawarkan rangkaian penuh kesalinghubungan domestik dan antarabangsa dan penyelesaian pusat data kepada pasaran borong,perusahaan dan PKS dan pengguna.Mereka menyampaikan  perkhidmatan jalur lebar rumah serat tulen dengan kelajuan sehingga 500Mbps kepada pengguna di Malaysia.

 

TIME komited dalam menawarkan penyelesaian rangkaian serat lengkap dan perkhidmatana  nilah tambah untuk memenuhi permintaan yang tidak dapat dipenuhi untuk jalur lebar yang cepat,boleh dipercayai dan selamat.

Visi TIME adalah global,dan kepentingan strategik mereka dalam sistem kabel bawah laut antarabangsa seperti Unity,Asia Pacific Gateway(APG).Asia-Afrika-Eropah-1(AAE-1) dan FASTER membolehkan mereka untuk memenuhi visi ini dengan menghubungkan Asia ke seluruh dunia dan belakang.

MENARIK TENTANG TIME dotcom

  • Kelajuan Pantas
  • Kuota tidak terhad
  • 100% serat
Memang menarik sangat  tawaran yang diberikan oleh TIME ni.Selain tu,kita boleh jugak memilih  speed yang ditawarkan seperti di bawah
SURFER KASUAL
100Mbps
Harga : RM149 sebulan
Ia amat sesuai untuk mereka yang menggunakan sehingga 6 peranti.Mampu memuat turun filem HD dalam masa 2 minit 39 saat sahaja.
SURFER KEWAJIPAN BERAT
300Mbps
Harga: RM189 sebulan
Ia amat sesuai bagi mereka yang menggunakan sehingga 8 peranti.Mampu memuat turun filem HD dalam masa 53-an
SURFER EXTREME
500Mbps
Harga :RM299 sebulan
Ia amat sesuai bagi mereka yang menggunakan lebih dari 8 peranti bersambung.Ia mampu memuat turun filem HD dalam masa 32-an
Ni yang rasa tak sabar nak berdaftar dengan TIME dotcom ni.Sekarang ni TIME  ada offer tau.Jika korang menggunakan speed sehingga  500mbps,korang akan dapat RM100 offer pada bil bulanan pertama korang tu.Bestkan.
Sebelum tu check dulu coverage kat tempat korang,mana tau kan korang boleh menggunakan TIME ni..

 

Maklumat lanjut boleh layari website TIME dibawah ni

 

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

42 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE