potluck

Potluck Raya JDTBlogger di Teratak SIS Lin

Assalamualaikum

Potluck Raya JDTBlogger di Teratak SIS Lin | Alhamdulillah..terlaksana juga Potluck kami pada tahun ni.Jadi Program yang telah kami aturkan tahun ni telahpun tercapai dan semakin meriah nampaknya dengan ahli-ahli baru.Ini adalah tahun kedua potluck JDT Blogger diadakan.Pada tahun lepas kami telah adakan Potluck JDT Blogger di Tasik Layang-layang Pasir Gudang Johor.Boleh tengok entry ini – POTLUCK JDTBLOGGER 2017 .

So,untuk kali ni,disebabkan kena pulak hari raya,so kita jadikan ianya sebagai Potluck raya.Walaupun taklah ramai yang dapat join,ia tetap meriah dengan mak-mak yang ada di dalam JDT Blogger ni.

Antara ahli JDT Blogger yang ada malam Potluck Raya 
Sislin selaku tuan rumah
Kak seri
Sunah
Juju
Dilah
Aku
Kak Mia
Uyul
Ain
Hernee
Dah nama pun potluck so,mesti seorang akan bawa makanan kan..Yang ada bawak lebih dari satu makanan pun ada tau.Alhamdulillah..semua berjalan lancar.Tak sempat lah nak ambil gambar makanan tu semua..Macam banyak benda je nak buat masa potluck tu..hahahaha..

Sambil makan,sambil wefie..uishh..handal nau korang ni kan…

Blogger dan kamera ni memang tak boleh dipisahkan,walau bukan entry berbayar pun,diorang akan ambil gambar dulu..

Makanya program potluck untuk tahun ni sudah pun closed.Kiranya program ni dah berjaya dibuat.bukan senang oii nak kumpul rakan yang lain.So,ucap terima kasih kat diorang ni menyempurnakan program JDT Blogger tahun ni..
Nak ucap terima kasih sangat kat tuan Rumah kerana sediakan segala keperluan potluck untuk group kami..Macam nak repeat buat potluck lagi je kan…Oh ya…lupa nak bagitau,kesemua gambar ni,adalah ihsan dari sis lin kita…
Hah.selepas ni,apa program JDT Blogger? Tunggguuuuuuuuuuuuuuuuu

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE