EVENT,  JDT BLOGGER

LUNCH TREAT DI SDS PARADIGM MALL bersama JDT Blogger


LUNCH TREAT DI SDS PARADIGM MALL |
Lepas pada Event SDS #LongLeafChallenge tu,perut pun dah lapar,dan lunch kami ditaja sepenuhnya oleh SDS..Memang tak sangka oiii..Lagi pulak makanan kat SDS Cafe ni memang sedap-sedap belaka.And aku memang suka makan di SDS Cafe ni.Kalau tak caya,tengok entry-entry aku makan di SDS.Boleh tengok entry Dinner di SDS Cafe & Bakery Taman Kota Masai dan Luncheon di SDS hari ini.

And kami memilih menu di bawah ni untuk santapan kami tengahari tu.Yang bestnya portion untuk sorang tu sangatlah banyak.Kalau korang order makanan,make sure order berlainan dengan kawan-kawan tau.Nanti boleh rasa sikit sorang makanan korang.At least boleh try menu lain pulak kan.

So JDT Blogger team ada dua meja.Disebabkan ada yang bawak partner,so kita terpaksalah pecah kepada dua meja..Nanti korang scroll ke bawah ek…hehehe

Ni menu di Meja makan kami.Aku berkongsi meja dengan Sis Lin ,Johorbahru2020 dan juga Mak Lin

 

Grilled Chicken Chop Marinara

 

Salmon Alio Oglio

 

Seafood Marinara

 

lunch set for kids

 

 

Cheesy stick yang sodappp
Meja sebelah uyul,ain and the gang
Menu orang meja sebelah
Geng mak²,tapi tak sure sorng tu dah jadi pak ke belum,(page Johorbahru2020)
And yang paling bestnya,aku complete buat kad ahli SDS lagi.Kalau sebelum ni macam taknak buat,tapi bila banyak benefit bila buat ahli,terus pi buat cepat-cepat.Kalau buat kad hari tu ,kena bayar RM5 je… murah ke murah..heheheh..Nanti birthday si Naura boleh la beli kek kat sana lagi.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *