happy birthday..

Sambutan Birthday Kakak Awfiyah

Assalamualaikum

Sambutan Birthday Kakak Awfiyah | punyalah lama umi peram entry ni.Duduk kat dalam draft bukan main lama.Dari birthday kakak bulan 4 sampailah bulan ni baru umi dok update.Actually,setiap tahun umi tak pernah lagi miss untuk buat birthday kakak.Eh..eh..korang beraya kat mana hari ni..Amacam raya pertama,seronok tak.Mesti tak sempat kan dok update blog..Hari ni tak taulah plan ke mana..Nanti kita cerita kemudian ek..

Bagi umi kakak sangat special untuk umi.Kalau korang ikut cerita pasal kakak awfiyah dulu,korang tau kenapa dia sangat special untuk aku.(sambil lap air mata)So,kebetulan mak ada buat makan-makan sikit untuk kawan-kawan dia.So aku tumpang untuk buat birthday kakak.Tahun ni umi memang tak sempat nak tempahkan kek untuk kakak,so umi beli je dari secret recipe.Habis cerita.Sedap pun sedap..Paling sedap choc indulgence la kan.

Disebabkan cousin dia ada bersama,so umi decide untuk buat sekali.Dia dengan cousin dia tu,beza 4 hari je keluar.hehehe…sebab tu dalam keluarga kami panggil mereka ni kembar.Walaupun tak seberapa,tapi untuk happykan kakak why not kan.Of course kakak is happy bila tau umi nak buat birthday dia.

Dulu aku kemahin rajin buat entry pasal dia.Korang boleh tengok link kat bawah ni.Sampaikan monthsary kakak pun umi update kat entry ni tau.boleh baca SINI,SINI,SINI dan SINI.Actually banyak lagi entry pasal dia,tapi banyak sangat kang umi nak letak link.

Kek sempena hari jadi Nur awfiyah dan Bella
Kembar bulan april

antara rakan-rakan kakak yang hadir

Umi,kakak,Naura dan bella
Lagi best bila keesokkannya babah belanja lagi kakak makan Pizza hut..Amboi…muaii nau dia dapat sambut dua kali birthday kan.Umi pun tumpang sekali lah sebab umi yang request nak makan kat sini.

Apa pun..Umi sentiasa mendoakan anak umi dikurniakan kesihatan yang baik,jadi anak yang baik.Jadi umat yang baik,Jadi pelajar yang cemerlang dan insan yang berjaya didunia dan diakhirat .Umi sayang kakak sangat-sangat.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *