Menu of the day

Menu buka puasa Ramdhan ke-17

Assalamualaikum

Menu buka puasa Ramdhan ke-17 |Kalau ikutkan dah banyak skip menu ramadhan ni. Bukan apa, kadang-kadang busy sampai tak sempat nak update blog. kalau takde benda yang urgent,lagi pulak waktu hujung minggu, memang takde masa nak pegang handphone. 

Actually, untuk ramadhan ke-17 ni masih kat rumah mak. Yang bestnya mak kata tak payah masak, dia nak masakkan. Kadang-kadang tak sampai hati bila dia buat sorang-sorang. At least tolong kemaskan dan basuh periuk belanga pun dah om sangat. 

So, apa menu berbuka puasa kami pada hari itu? 

Lemak labu

Ikan masak sambal

Sambal belacan

Mee goreng
So far, semua makanan habis tanpa dibuang. Cuma terkilan tak dapat bawak balik mee goreng yang mak dah tapaukan. Sebab terlupa nak ambil kat meja masa nak balik tu. pasgah jelah pagi tu goreng maggi. .hahaha

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE