Menu of the day

Menu buka puasa Ramdhan ke -14

Assalamualaikum

Menu berbuka puasa Ramadhan ke-14 | Alhamdulillah. .Dapat berpuasa kat kampung memang best. walaupun menunya biasa-biasa, tapi bila dapat bersama dengan keluarga tu, satu kepuasan tau. 

Semalam lepas balik kerja, ambil husband terus je balik kota tinggi. Masih sempat lagilah nak berbuka puasa. jomlah kita tengok menu yang my mom sediakan

Ikan bakar pari

Ayam masak kari

Ikan goreng

Kuih kasui

Sayur goreng
Actually ada lagi lauk dan kuih yang tak sempat nak snap. Kira ini  yang disiapkan lebih awal la.. Yang lain-lain tu kuih yang lebihan dari mak berniaga. 

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *