lazada,  online shopping

Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya

Assalamualaikum


Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya |
Syawal dah semakin menghampiri kita ni,rasa persediaan untuk berhari raya perlu dibuat secepat mungkin.Kebanyakkan barangan untuk persiapan raya memang aku beli melalui online.Senang dan mudah.Takdelah kena bersesak nak ke Mall yang dah tentunya sekarang ni orang berpusu-pusu untuk menyediakan persiapan raya.

Nak lagi mudah dan tak pening kepala puasa-puasa ni,kita shopping online jelah.Bukan kata kat Mall je dapat harga diskaun yang jatuh menjunam tau.Bila kau shopping online pun dapat harga murah berbanding korang beli kat luar..Tak caya,cuba tengok .Sempena  raya yang bakal tiba ni,Lazada membuat promosi Lazada Riang Ria Raya  di Website Lazada.Shopping online pertama di Malaysia okeh!! Menawarkan sehingga  diskaun 90% offer tau..



lazada riang ria raya


Korang boleh shopping raya dengan diskaun sehingga 90 % ini dari 1-4 June 2018
.Pilihlah barangan apa sekalipun,janji jangan berbelanja boros ye…hehehe..Tapi sure kalau dah diskaun sehingga 90% ,banyak yang boleh jimat dan banyak jugak boleh beli.Betul ke tak?

Bukan itu sahaja tau,Lazada ada buat Flash sales,maknanya dalam waktu tertentu,terdapat pelbagai jenis barangan yang akan ditawarkan dengan harga jauh lebih murah.So korang kena selalu tengok website Lazada.Kalau susah sangat nak tengok kat web,Boleh je muat turun applikasi Lazada.So kat mana-mana pun korang boleh tengok..Ada lagi tau yang menarik yang aku nak cakap pasal Lazada ni.Apa dia??

lazada riang ria raya



DUIT RAYA SHAKIN’ DEALS

Nilah yang aku cakapkan tadi.Duit Raya Shakin’ Deals ni bermaksud,bila korang dah muat turun applikasi Lazada,di waktu tertentu,korang buka aplikasi Lazada di Phone korang dan shake.Macam mana caranya?

lazada riang ria raya
1. Download  dan Log in Aplikasi Lazada
2.Check out masa sesi game .Terdapat 3 sesi masa untuk korang shake,tengok schedule sesi game di bawah
3.Masuk ke akaun korang dan bersedia untuk shake.Masa untuk korang shake handphone korang adalah pada  pukul 5.30 pagi,12.30 tengahari dan 9.30 malam.So korang kena set jam untuk daily shake ni tau.

Game Session Time Slot

Goncang handphone korang bermula dari 22 Mei sehingga 4 Jun 2018

Sila buat sebab aku dah pun dapat pagi tadi tau.Pastikan korang bersedia pada homepage Lazada

Bila tiba waktunya,korang terus goncang handphone korang dan tunggu sehingga notification keluar samada korang menang atau tak

Yeay…Aku dah dapat RM10 offer tau.Ada lagi 4 kali goncangan untuk aku dapat lebih dari voucher 

Kalau tak menang,korang boleh try lagi.
Lepas ni boleh la aku try lagi,mana tau dapat voucher RM50,barulah boleh shopping tak hengat dunia kan. 
Kalau korang nak join game ni sempena Lazada Riang Ria Raya,pastikan korang klik LINK di bawah ni ye

Lazada Shake In Deals 

Oklah..nak sambung shopping kat Lazada ni.Kalau korang nak shopping jugak,meh la klik link ni,

https://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/

Last but not least,apa kata kita layan iklan dari Lazada ni..Syok weh!!

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

35 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *