produk review

Headband dari Baby_collection_CikTom

Assalamualaikum

Headband  dari Baby_collection_CikTom | Masa aku dok scroll headband budak kat ig,ternampaklah headband cantik-cantik dari IG Seller.Terbekenan pulak aku nak pakaikan si Dak Naura dengan Headband cantik ni.Anak aku ni jenis tak suka nak melaram sangat.Bila aku pakaikan dia dengan baju biasa,memang nampak macam lelaki.Sebab tu aku nak tambah sikit aksesori headband kat kepala dia.Jadi takdelah orang tanya aku banyak kali tentang jantina si Naura ni.Adudud uncle and auntie,saya perempuanlah,bukan boboy..

Dalam pada stalker headband murah kat ig ni,nampaklah satu seller ni dia jual headband cantik,And of courselah aku terus stalk IG dia.Banyak weh koleksi headband cantik dari IG dia ni.Macam-macam ada.Ada pulak Promosi bila beli 5 jenis headband,percuma postage.Dan kalau beli 10 headband,akan percuma 1 headband dan free postage..Wehh.. kalau nak dibandingkan dengan IG seller yang jual headband ni,IG seller ni banyak jual headband murah.Macam-macam jenis ada tau.So,mulalah umi ko ni rambang biji mata nak pilih headband.Mulalah dok padan-padankan dengan Baju Naura yang ada kat rumah tu.Terus aku DM seller tu.Masa tu memang tak sabar nak pakaikan Headband ni dekat si Naura.

Sampai je Headband ,terus pakaikan si Naura.Hah!! barulah rasa aku ada anak perempuan kan..hehehe…So,bolehlah umi melaram untuk Naura nanti..

Headband Kuning

headband Pink kegemaran Naura

Headband  Merah

Masa keluar shopping hari tu aku pakaikan dia Headband biru ni..Berkenan betul.Kalau untuk baby cantiklah pakai yang kembang-kembang tu kan.Baru meriah.Dah anak dara sikit macam si Naura ni elok pakai yang comel macam ni.Nak cari headband baby pun banyak dalam ni.Confirm korang akan rambang mata.
IG Seller  Headband Baby_collection_CikTom

Kalau korang masuk ke IG baby_Collection_CikTom ni,confirm korang rasa nak pilih semua tau.By the way aku suka berurusan dengan Ig seller ni,cepat dan pantas je menjawab.
Korang boleh tengok headband cantik yang dia jual kat bawah ni hah..

Kenapa aku suka beli headband dari Baby_Collection_Ciktom ni?

❤️Harga headband RM10 ke bawah
❤️Pelbagai design headband terkini dan comel
❤️Pelbagai pilihan warna
❤️ Headband murah dan berkualiti
❤️Pembelian 5 pcs ke atas percuma kos pos
❤️Pembelian 10pcs ke atas percuma kos pos + 1 pc headband
Hah…kan..sebab tu aku suka beli dengan dia..Banyak tau pilihan dan design.So korang kalau nak cari headband murah dan cantik,boleh tengok details kat bawah ni hah..aku dah bagi link untuk senang korang terus ke IG or facebook Cik Tom ni ye.
Oh ya!! kalau korang nak beli headband ni,jangan lupa gunakan KOD  Promo ni untuk dapatkan diskaun 10%  ye.Khas untuk korang yang membaca entry ni..hehehe
CTRAYA02
belum habis cerita lagi ni,Baby_Collection_Ciktom akan mengadakan contest  bila-bila masa je lagi,sebab tu korang kena follow IG dan FB Cik Tom ni.
IG: http://www.instagram.com/baby_collection_ciktom
FB pages: https://www.facebook.com/ciktomwardrobe/
Whatsapp: 013-8013500

#headband #headbandmalaysiamurah #headbandbayi #headbandbaby #headbandbayi #headbandbabymurah #headbandmurahmalaysia #headbandbabymalaysia #sayajualonline #bazaarpaknilmurah #fattzura #headbandmurah #headbandanak #headbandcantik #headbandbunga #headbandbow #headbandraya

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE