Menu of the day

Menu berbuka puasa Ramadhan ke-6

Assalamualaikum


Menu berbuka puasa Ramadhan ke-6
| Macam seronok pulak dok share menu berbuka puasa ni kan. Walau kekadang tu bukan aku yang masak, tapi saja nak berkongsi dengan uols apa juadah untuk aku berbuka. Manalah tau boleh bagi idea menu untuk berbuka puasa korang pulak nantikan. Bukannya nak suruh korang meleleh air liur tau tengok makanan yang dipamerkan. .Hahaha.. 

So, apa menu buka puasa hari ni?. Disebabkan MIL berada di rumah dalam bulan puasa ni, maka dialah yang akan memasakkan juadah untuk kami. Weekend je selalunya aku memasak, ataupun bila husband request nak makan sesuatu. 

Pencuci mulut buah belimbing

Ikan siakap dua rasa. Hehehe

Sayur kacang masak lemak

Ikan kering

Keropok lekor
Hah.. Tu jelah menu kami hari ini. kebetulan masa ke Kipmart ada jual ikan siakap murah. 3 Ekor rm18.tak kecik dan besar sangat. Kira sedang-sedang je ikannya. 

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *