hujung minggu

Pertama Kali masuk Johnny’s Restaurants

Pertama Kali masuk Johnny’s Restaurants| Hai korang,boleh dikatakan entry throwback jugaklah ni bila gambar ni terperam lama kat draft.Super busy nak siapkan event Buffet Ramadhan.Jadinya entry personal terpaksalah ditunda sehingga ke hari ini.

Actually,aku memang dah lama nak masuk Johnny’s Restaurant ni,tapi memandangkan setiap kali nak masuk sini,husband aku cakap,kenyang ke?Terus pi melencong ke tempat lain.

So,hari tu dia ada keinginan nak masuk sebab kat dalam tu bukan stemboat je,malah ada je ala carte.Di sini kami order dua-dua iaitu steambot dan juga alacarte.
Steamboat tu,kami order dua pax je.takde banyak pun,cukup untuk kami bertiga.Si kenit tu bukan makan sangat pun.

 

Sempatlah kami berdua berwefie.Itu perkara wajib yang kami buat sentiasa okeh!! Alah korang pun sama jugak kan.
Di bawah ni antara menu yang kami order pada hari tu.Tapi aku lupa nama makanan yang aku order tu.Tapi semuanya sedap

 

 

 

Lepas dah memenuhi permintaan perut,maka kami berjalan-jalan cuci mata.Lepas puas kami cuci mata dan cuci poket.ok time to balik untuk restkan kaki..

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *