BEAUTY

Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan

Assalamualaikum

Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan | Aku diantara penggemar koleksi lipstick.Walau tak banyak,tapi aku suka nak kumpulkannya.Warna-warna yang aku pilih pun adalah warna-warna Nude yang aku rasa sesuai dengan tona kulit aku.Jenis aku,bila pakai lipstick,memang tak suka terlalu terang dan terlalu gelap..Just nice.Sebab tu bila ada Lipstick baru yang ada di pasaran sana tu,yang kena dengan taste aku,aku akan usha..Yang penting affordable..

Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan

 Ni hah…Imanni Cattleya Lipmatte gadget baru di dalam beauty bag i…Best je pakai ni..Tapi kalau kulit bibir kering,make sure pakai pelembap dulu ye

Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan

Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan
 Warna yang just nice untuk tutup bibir yang sedikit kehitaman disitu.Nampak macam tak pakai lipstick kan..hahahah

Kenapa perlu pilih Cattleya Lipmatte ni?

  • Ia dapat merawat masalah bibir kering jika digunakan secara konsisten
  • Terdapat Organik Habbatus Sauda
  • Tekstur yang lembut dan warnanya tahan lama
  • Senang di cuci dan tidak melekit
  • Campuran kandungan bahan-bahan yang telah disemak dan disahkan selamat

Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan

Warna-warna yang terdapat pada Lipmate Cattleya ini sangat cantik tau,antaranya

  • Bombastic
  • Desire
  • Charm
  • Romantic

Untuk korang yang nak dapatkan Lipstick dan produk Imanni ni boleh refer di IG di bawah ni

IG : Imanni Skinz

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *