printcious

Puzzle Printing untuk dijadikan hadiah kepada yang Tersayang

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Mesti ada di kalangan korang yang pening kan bila memikirkan hadiah apa yang akan diberikan kepada yang tersayang.Sempena Hari jadi atau Hari ulang tahun perkahwinan mungkin,berikan sesuatu yang lain daripada yang lain.

Dan selalunya,hadiah yang akan diberikan adalah bunga,jam,minyak wangi dan lain-lain.Cuba tukar sikit jenis hadiah yang korang nak berikan kepada yang tersayang,Jadi takdelah sidia bosan asyik menerima barangan yang sama sahaja setiap kali HARI ISTIMEWA tu kan.Tapi bab nak cari hadiah ni pun boleh pening kepala tau.Sampai buntu nak fikir apa yang nak diberikan kepada sidia tu.

Apa kata korang bagi hadiah berbentuk PUZZLE  pulak.Korang create lah Puzzle tu dengan gambar sweet korang berdua…Mesti sidia suka.Jadi bolehlah disimpan buat kenangan.Jadi macam dekat je Puzzle Printing  tu dengan korang.So,kat mana korang nak cari dan buat Puzzle Printing tu?Tempat yang murah dengan harga berpatutan?Bukan setakat murah je,korang juga boleh dapat 30% offer  dan PENGHANTARAN PERCUMA jika korang shopping sebanyak Rm70 ke atas.uih..rasa dah berbaloi sangat tu tau.Rasa rugi pulak kalau korang tak tempah hadiah korang kat sini.Design pun cantik.Dari pengalaman aku ,Masa beli mug dengan Printcious ni,Printing dia pun cantik dan tahan lama..Kalau kroang tengok entry aku pada tahun 2016,sampai sekarang mug tu masih cantik lagi tau printingnya.

PRINTCIOUS.COM,satu website Printing yang boleh membantu korang menghasilkan satu hadiah yang menarik.Sangat berbaloi memandangkan aku juga pernah menggunakan khidmat Printcious ni tau.Korang boleh Klik SINI untuk melihat apa yang aku buat dari Printcious ni.Printcious.com ni adalah salah satu laman web yang menyediakan perkhidmatan percetakan untuk korang design sendiri hadiah harijadi seperti Bantal,Mousepad,Tshirt,KeychainMini Trees,Phone Cases dan banyak lagi yang sangat sesuai untuk dijadikan hadiah anniversary,hadiah harijadi,Graduation day,Hadiah perkahwinan dan banyak lagi.Mesti korang 

PRINTCIOUS.COM ini memberikan korang idea yang menarik tau.Jadi takdelah korang buntu nak belikan hadiah.Senang kerja tau.Just buat ikut idea sendiri,submit pada printcious dan tunggu jelah beberapa hari hadiah tu akan sampai kepada korang.So,tak payah korang susah-susah nak keluar cari hadiah kan.

Hadiah berbentuk Puzzle Printing  ni korang boleh pilih sendiri samada nak memilih gambar yang sedia ada atau korang nak create sendiri pun takde masalah.Dan Puzzle ada dua jenis bentuk iaitu Puzzle  printing Rectangle dan Puzzle printing Love.

Puzzle Printing Rectangle 
Ada beberapa size yang boleh korang pilih seperti di bawah ni.Korang boleh pilih mengikut kesusaian hadiah yang korang nak bagi tu ye.

  • A5: 80 pcs (15cm x 21cm)
  • A4: 120 pcs (20cm x 28cm)
  • A3: 300 pcs (28cm x 39cm)
  • A2: 500 pcs (38cm x 50cm)
  • Puzzle Printing Love

    Manakala Size untuk Puzzle Love ni hanya terdapat size 75 pcs(19.5 cm x 19.5cm)
    Korang bolehlah pilih samada ingin menggunakan Puzzle Printing in Malaysia  yang dah ready made atau korang nak create sendiri.Lagi bagus kan bila korang DO IT YOURSELF,barulah nampak yang korang buat tu dengan penuh kasih sayang…cewahhh…Letak la gambar manis berdua untuk kenang-kenangan.Mesti sidia teruja tau bila dapat hadiah ni.  
    Jika korang mencari SOUVENIER GIFT IDEA FOR GUESTS,jangan lupa untuk menghubungi Printcious.com.Atau korang juga boleh mencari mereka untuk mengadakan parti harijadi dan memerlukan “PARTY PHOTO BOOTH” 

    Korang boleh layari website mereka untuk maklumat lanjut ye.

    Facebook :  https://www.facebook.com/printcious/Website : http://www.printcious.com/

    Thanks for Reading kisahsidairy.com

    Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

    Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

    Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

    12 Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE