Uncategorized

Shopping Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM

Assalamualaikum

Shopping  Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM | Mesti Online Shopper dah sinonim dengan website Ezbuy ni kan.Siapa yang tak tahu pasal EZBUY ni memang rugi tau.Sebab apa,EZBUY ni adalah salah satu website E-dagang yang menawarkan produk dari CHINA dengan harga yang sangat murah.

DI EZBUY,korang boleh dapati pelbagai jenis barangan dan keperluan yang korang nak dengan harga yang murah.Lebih dari 500 produk ada di dalam EZBUY ni dari keperluan pakaian,perabut,perkakas rumah dan sebagainya.

JD.COM dan MOGUJIE  KINI DI EZBUY

Terbaru di EZBUY adalah JD.COM dan MOGUJIE adalah salah satu produk yang bekerjasama dengan EZBUY.Seriously harga dan produk yang ditawarkan benar-benar buat aku tak tentu arah sekarang ni.Banyak sangat yang aku nak beli tau.Sekarang ni amatlah mudah orang Malaysia nak membeli barangan china.Dengan harga postage yang tak masuk akal tu,rakyat Malaysia mampu menggunakan barangan daripada China ni tau.

JD.COM

JD.com lebih dikenali sebagai Jing Dong merupakan satu pusat e-dagang terbesar di China.Mereka mempunyai pelbagai rangkaian produk yang diperlukan oleh kita seharian.

Ini adalah antara produk yang ditawarkan di EZBUY dari JD.Com

Untuk korang yang nak mencari barangan dari JD.com,korang perlu mencari dengan perkataan Jingdong.

Nampak tak yang aku bulatkan tu,itu adalah barangan dari JD.com

Sila rujuk link SINI untuk ketahui cara shopping di JD.com.Bila masuk sini dah rambang mata tak tahu nak pilih yang mana.Banyak dah masuk bakul.Tunggu nak buat pilihan akhir je ni.

MOGUJIE.COM

Mogujie.com pula sama seperti JD.com juga cuma Mogujie lebih kepada Fesyen.Kalau korang tengok fashion yang dihasilkan oleh Mogujie ni,semuanya cantik-cantik belaka.Bukan sahaja fesyen untuk orang dewasa,malah kanak-kanak pun ada tau.

Produk Mogujie di EZBUY

Antara fesyen kanak-kanak di Mogujie.com

Harga pun not bad kan..So sangatlah merambangkan mata tau nak membeli belah di Mogujie ni.

Bukan hanya tawaran itu yang diberikan malah,penghantaran pun murah sahaja.

EZBUY TURNS 2

Hah..diam tak diam EZBUY dah dua tahun bertapak di online shopping.Dan dah semestinya sempena ulang tahun EZBUY yang kedua ni,mereka memberikan promosi dan servis penghantaran dengan harga menarik ok..

FREE VOUCHER RM15 UNTUK KORANG

Berita baik untuk korang yang belum pernah sign up dengan EZBUY,korang bolehlah sign up dan dapatkan percuma voucher sebanyak RM15.

FREE VOUCHER RM15

EZBUY ni juga korang boleh download melalui aplikasi di Google Play dan sebagainya.Sangat mudah.Jangan lupa tau singgah di website ezbuy ni.Nikmati pelbagai jenis promosi disini


www.ezbuy.com.my

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE