Uncategorized

Name Card Terbaru dari Pixajoy.com

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Siapa kata blogger tak perlukan Namecard.WAJIB ada ok.Untuk apa? untuk setiap event yang korang pergi tu,wajib kena bagi name card sekiranya in future ada job lagi,boleh la PR tu panggil korang.

Actually,name card aku ada lagi sebenarnya.Adalah lagi sikit..tapi disebabkan aku dah ubah no.phone terpaksalah buat yang baru.Kali ni aku menggunakan khidmat Pixajoy.Masih lagi bertemakan PINK.Macam tak boleh nak move on je dengan pink kan..Tapi dah minat,nak buat macam mana.

Design ni pun aku ubah sikit-sikit dengan template yang diberikan.Kalau ikutkan design dia background kosong je,jadi aku tambah la sikit untuk nampak lebih ayu gitu pada name card.

pixajoy
Inilah hasilnya Name Card yang aku buat dengan Pixajoy tu.
Untuk Name card yang baru ni aku masih lagi menggunakan Material Art card  260gsm with gloss Lamination. Nampak cantik kan bila guna gloss lamination ni.
Jika korang berminat untuk menempah Name card macam ni,boleh la rujuk SINI .Macam-macam pattern yang boleh korang pilih.. Kalau korang nak apply free namecard dari Pixajoy klik SINI

pixajoy
Blog pink,name card pun pink jugak..hehehe,..Yang penting cantik di mata..Sebenarnya banyak lagi yang korang boleh buat di Pixajoy.Nak bagi hadiah birthday,hadiah kawen,dan macam-macam lagi dengan design sendiri pun boleh tau.
pixajoy

Masuk je website PIXAJOY ni,confirm korang akan terjebak jugak.Oh ya..Sekarang ni PIXAJOY sedang mengadakan PROMOSI  March Better.Korang boleh dapatkan Softcover book  8.5″ x 12″ dengan harga RM43.90 je tau…Hanya di bulan kelahiran aku je…hahaha…Banyak lagi promosi yang menarik,korang boleh klik SINI
Apa lagi yang best..tengok kat bawah ni hah…Ada lagi tau best seller yang korang perlu rembat cepat-cepat
pixajoy

Hah..apa tunggu lagi.. cepat-cepat terjah website di bawah ye

www.pixajoy.com.my

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *