Uncategorized

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Berita baik kepada kaki Shopping Online.Apa berita baik tu? Ni yang aku nak kongsikan dengan korang khususnya yang suka sangat shopping di Shopee ni.

Kalau korang nak tahu,atau memang korang dah tahu kan ,Shopee,Platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan akan melancarkan Kempen Hari Gaji bermula dari 26 hingga 28 Februari 2018.Pengguna SHopee boleh menikmatai pelbagai tawaran hebat dan potongan harga sepanjang kempen ini termasuk pulangan tunai sebanyak 18% berbentuk syiling Shopee atas produk promosi.Bagi setiap pembelian RM1,pengguna akan menerima 18 syiling Shopee yang memberikan lebih ganjaran dan penjimatan.Wow…Mesti korang tak sabar kan nak tunggu gaji.

shopee malaysia

Untuk pengetahuan korang,pada tahun lepas,Shopee menghasilkan purata peningkatan sebanyak 25% dalam bentuk jumlah transaksi sepanjang tempoh penerimaan gaji iaitu  dari tarikh 25 hingga 31 setiap bulan.Dan disebabkan itulah,Shopee melancarkan Kempen Hari Gaji dan skema pulangan tunai 18% yang  membolehkan pengguna Shopee berjimat semasa waktu kemuncak aktiviti membeli belah.


Berikut merupakan kategori Popular sepanjang tempoh penerimaan gaji.

No
Kategori
Kategori
Kecil
1
Mobil & Gajet
Sarung & Pelindung; Audio; Bank Kuasa
& Bateri
2
Kesihatan & Kecantikan
Produk Kecantikan Kulit; Makanan Tambahan;
Berus & Peralatan Solek
3
Permainan, Kanak-kanak & Bayi
Fesyen Kanak-kanak; Permainan &
Pendidikan; Perkakas untuk Makan & Penyusuan
4
Pakaian Wanita
Baju; Pakaian Dalam & Pakaian Tidur;
Gaun
5
Perabot & Perhiasan Rumah
Hiasan Dalaman; Tempat Menyimpan untuk
Dapur; Kelengkapan Bilik Tidur


Jualan Pra-kempen bermula dari 21 Februari
yang membariskan tawaran ekslusif daripada jenama terkemuka seperti Elianto ,Pro Shop,Reckitt Benckiser dan banyak lagi.Sepanjang 2 hari kemuncak kempen(26 hingga 28 februari)) ini, pengguna
boleh menikmati tawaran hebat atas lebih 5,000 produk dari kategori terpilih
termasuklah Mobil & Gajet; Kesihatan & Kecantikan; Permainan,
Kanak-kanak & Bayi; Perabot & Perhiasan Rumah; Perkakas Rumah; Barang
Runcit & Haiwan Peliharaan; Fesyen Wanita dan Fesyen Lelaki. Shopee turut
bekerjasama dengan jenama seperti L’Oreal, Nestle, Big Pharmacy, Bagstation,
XES Shoes dan Vivo untuk memberikan penjimatan berganda untuk pengguna tegar
Shopee di seluruh Malaysia. Pada masa yang sama, Jualan Murah Shocking Sale
akan digandakan hingga 5 kali sehari sepanjang tempoh kempen yang menawarkan
pelbagai produk kegemaran ramai pada harga yang amat rendah bagi tempoh terhad,
hingga kehabisan stok. 

shopee malaysia
Sepanjang kempen
ini, Shopee turut melancarkan permainan Facebook Live: Edisi Hari Gaji pada 26
Februari pada pukul 2.00 petang yang membolehkan pengguna memenangi syiling
Shopee dan hadiah utama berupa telefon bimbit Samsung Galaxy Note 8 bernilai
RM3,999. Bagi menambahkan lagi keriangan kali ini, pengguna juga boleh
menyertai Jualan Lelong Mobil Hari Gaji di shopee_mamak pada aplikasi Shopee
sepanjang kempen dan berpeluang memenangi hadiah bernilai lebih RM4,000
termasuk sebuah Nubia M2 Lite, sebuah OPPO F5 dan sebuah Penyedut Hampagas
Dyson.

shopee malaysia
So…jangan tunggu lagi.. Untuk maklumat
lanjut, layari www.shopee.com.my.
Muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA menerusi App Store atau Google Play. 

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *