from my kitchen,  MMKD

MMKD : Lunch aka Dinner sabtuday

Assalamualaikum

Hai korang..Masak-masak di pagi sabtu,plan lain,masak lain.Pergi ke pasar hari tu aku ada beli Ikan Thalapia merah.Teringin pulak nak goreng garing-garing.Makan dengan nasi panas pun sedap.

Tapi memandangkan ada anak saudara datang,dan dia jenis tak makan ikan-ikan macam tu,so kita masak makanan yang dia makan

Actually,abang tumpangkan anak dia kat rumah sebab ada urusan kat luar.Aku memang suka kalau anak saudara aku datang,at least Naura adalah kawan.

Ok..so,apa menu kita hari ini..alah biasa sangat masak ni.

Sayur Taugeh Masak lemak
Ayam goreng tepung
Sambal sotong
Simple kan..hadodoii..rasa tak tau nak masak apa,time terfikir nak masak sesuatu ,mesti ada je yang tak complete.
So,esok ada plan nak masak lain..hehe

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *