Uncategorized

Menu Dapur kisahsidairy Hari ini

Assalamualaikum

Hai korang.alamak..hujung minggu bakal melabuhkan tirainya..kah..cliche sangat ayat.

Hari weekend lah kan,masa untuk bersenang lenang,takde fikir pasal kerja.Fikir pulak pasal kerja rumah yang takkan pernah siap bagi mata seorang isteri kan..kan..

So,aktiviti ni memang tak pernah skip hari-hari kecuali,takde lauk,tak sihat,atau plan nak gantung kuali.Tapi 80% adalah masak kat rumah.So,hari ni takdelah masak yang special sangat pun.Rasa nak makan sayur petola campur sohon je..

So inilah diantara menu yang malas untuk difikirkan.
Lala rebus letak daun bawang,petola sohin dan ayam bakar.Selesai masak,husband balik,terus ajak makan.Ni kira merangkap makan malam.Sebab aku jarang nak makan malam,selalunya sebelum maghrib aku dah settle kat dapur.
Tetiba otak terfikir nak masak apa pulak esok..

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *