Uncategorized

Offline Market Johor International Youth HAB

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Sebenarnya aku suka kalau ada event macam Offline Market ni.Bukannya apa,kat sini,bila kita nak cari sesuatu barang,semua ada.sebab kat sinilah diorang berkumpul untuk jual apa-apa jenis barang,makanan,barangan make up dan sebagainya

Offline Market yang akan di adakan pada 27 January 2018 ini bertempat di Hutan Bandar MBJB.Event ini adalah anjuran dari De’Press Art.So korang yang tak kemana tu,bolehlah datang ke sini untuk memeriahkan lagi suasana Offline Market.


Offline Market

? 27 Januari 2018 (Ahad)

?Hutan Bandar MBJB, Johor Bahru (Johor International Youth Hab) 

⏰ 10.00 Pagi – 7.00 Malam 

☎️ 010 – 299 5308 (Farel) 

Event oleh De’Press Art

Facebook Page De’Press Art (Link), 

https://www.facebook.com/DePressArt/

Instagram [@Depressart_JohorBahru] 

Ikuti [@johorevent] di Twitter & Instagram untuk mendapatkan maklumat terkini event sekitar Johor 

#JohorEventJan #DePressArtJohorBahruEvent

credit info :https://www.facebook.com/visitjohorofficial/

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE