Uncategorized

Book Planner Muslimah 2018

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Alhamdulillah…dapat juga akhirnya.Actually sebelum dapat Book Planner ni,memang dah banyak dok tengok orang up pasal Book planner ni tau.Macam teringin nak ada satu memandangkan tengok book planner tu semua cantik-cantik belaka.

Bukan takde book planner,cuma Book Planner muslimah ni lagi cantik,isi dalammnya berbeza sangat dengan Book Planner yang lain.Sangat sesuailah dengan nama muslimah tu.Yelah,perempuan dengan kecantikkan memang tak boleh nak dipisahkan kan.

So,bagai tidur disorongkan bantal,eh..tetiba..haha..tak tau kena ke tak peribahasa tu,yelah,apa yang aku idamkan akhirnya aku dapat tanpa membeli..keh..keh…Dah jimat duit.

So,inilah dia Book Planner 2018 yang aku dapat tempohari.So nice.Dah namanya hadiah,cannot lah nak choose pink or coraknya.Tapi cantiklah jugak..Janji dalamnya pun ada pink.

Weh,saja nak bagitahu kat korang,sambil aku typing ni,sambil mata pandang tempat lain.Saja nak try typing tanpa melihat screen or keyboard.Saja kan nak buat banayak kerja.Sat lagi check balik mana yang typo.Ok aku ngaku,aku ada tengok jugak sikit-sikit.

Book Planner Muslimah 2018

Book Planner Muslimah 2018

Hah…cantikkan…Dah tular tau pasal Book planner ni.Kat mana-mana je orang jual.Nanti aku sebutkan IG yang berikan hadiah kepada aku ni eh..

So,kita tengok dalamnya macam mana pulak.Yang pasti,ianya boleh menarik minat korang untuk menulis dan mencatatkan sesuatu yang penting.Selain tu,korang boleh membaca ayat-ayat motivasi harian yang ada di dalam planner ni tau.Wow…bijak betul yang mencipta planner ni..Thumbs up beb!!

Hah…ni aku bagi tengok apa ynag ada di dalam planner ni.

Book Planner Muslimah 2018
Ayat-ayat dari al-quran pun ada untuk korang bagi memotivasikan diri serta menjadi muslimah sejati.
Aku memang suka dengan ayat-ayat yang ada di dalam planner ni.Sangat membantu tau.
Book Planner Muslimah 2018
Ada Mutabaah Amal dan Waktu Solat

Finance Tracker
Book Planner Muslimah 2018
 Siap boleh tag lagi Mood kita setiap hari..
Book Planner Muslimah 2018
Seperti biasa catatan planner setiap hari

Book Planner Muslimah 2018
Planning chart
Macam-macam ada lagi yang ada di dalam Planner ni,so korang harus ada satu buku ni.
Aku tak paksa untuk beli,tapi kalau korang yang jenis suka mencatat dan banyak kerja yang perlu ingatkan,elok sangat lah planner ni untuk korang.Biar lagi teratur plan korang tu.eceh…
So mana nak dapatkan book planner murah  ni..hah…jom survey ig and shopee di bawah ni

IG :susunatursioca
Shopee: sitihafizahyusof

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *