percutian

Percutian ke Melaka

Assalamualaikum

Hai korang?? Actually percutian ni hanyalah percutian biasa.Takde plan nak stay hotel or apalah.Just nak hantar nenek diorang ni balik ke kampung.Lepas tu plan anak-anak jalan-jalan berdekatan sini je.

So,semalam kengkononnya bawak budak-budak ni jalan-jalan Melaka.Melaka ni memang time cuti-cuti ni,sesak dengan orang yang bercuti.

Lagi pulak nak masuk mana-mana confirm kena bayar.So,pergilah kami ke tempat-tempat yang bayarnya takdelah mahal sangat.

Hah..nanti aku ceritalah lebih lanjut.Bila bercuti ni,payah nak pegang handphone.Ada je kang yang mengamuk nakkan handphone.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE