INFO

FUN CAT SHOW Pasir Gudang

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Berita baik untuk Pencinta kucing.Aku dapat info ni daripada page Muafakat Johor.So korang boleh tengok details kat bawah ni

Fun Cat Show, Pasir Gudang

=====================

Peminat Kucing jangan ketinggalan event penting nie. EVENT ni hadiah meriah betul…

Korang join jer terus dapat Sangkar, Sijil & Makanan PERCUMA!!!

Semua kategori boleh masuk. Details ada kat gambar. Sponsor kali nie memang lebat.. 

Tunggu apa lagi.. kucing kampung pun boleh masuk. Pendaftaran yang 26 akan dapat hadiah misteri lagi.. Tak rugi kalau join.. 

Daftar RM50 terus dapat:-

✔️ sangkar kucing

✔️ makanan kucing

✔️ sijil penyertaan

Nie belum cerita hamper saguhati dgn hadiah pemenang.. Nak tahu lebih details, boleh call terus nombor tertera di bawah. 

Sesiapa yg register awal akan mendapat hadiah misteri ???

Hubungi Segera : 

☎️ En. mizan 0177545509

☎️ Acik 01110166989

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE