Showing 52 Result(s)
PRODUK REVIEW

Himalaya Nourishing Skin Cream terbaik untuk penjagaan kulit

Assalamualaikum Hai korang☺☺ happy November..Wah..dah masuk November kan..Sekejap je masa berlalu..Usia pun akan datang akan bertambah.Kulit pun makin tak tegang…eh…makin tua gitu..hahaha.. Ada kena mengena ke…hahaha..Actually lama dah aku nak up entry ni..Gambar dah lama duduk dalam draft.Dek kerana ada je kerja yang nak dibuat,maka terpaksalah hold dulu entry ni. Hah ni ha…Sebenarnya bila dekat office ni,dah jadi satu tabiat aku datang office pakai lotion,keluar tandas pakai lotion,lepas solat pun …

RANDOM

Himalaya Nourishing Skin Cream terbaik untuk penjagaan kulit

Assalamualaikum Hai korang☺☺ happy November..Wah..dah masuk November kan..Sekejap je masa berlalu..Usia pun akan datang akan bertambah.Kulit pun makin tak tegang…eh…makin tua gitu..hahaha.. Ada kena mengena ke…hahaha..Actually lama dah aku nak up entry ni..Gambar dah lama duduk dalam draft.Dek kerana ada je kerja yang nak dibuat,maka terpaksalah hold dulu entry ni. Hah ni ha…Sebenarnya bila dekat office ni,dah jadi satu tabiat aku datang office pakai lotion,keluar tandas pakai lotion,lepas solat pun …