Uncategorized

Majlis Graduasi Penyampaian Hadiah untuk Program Literasi Kanak-kanak

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Thorwback sabtu hari tu,kakak ada Majlis Graduasi untuk kanak-kanak berumur 3 & 4 tahun.Pada Majlis tu,kakak ada masuk tarian Baby Shark Dodoo…Hadoii..Tahulah kan perangai budak 3 tahun dan 4 tahun macam mana,.Hancus sungguh tarian tu…hehehe…Penat cikgu mengajar,sampai masa semua dah kelaut..Tapi takpelah kan,at least diorang ada pengalaman untuk semua tu.

So hari tu,kakak masuk juga pertandingan sukan.Seronoklah kakak sebab dapat banyak hadiah

Wefie kakak dan umi sebelum tarian

Kakak di pentas.Masa ni dah ready untuk bergambar bersama.


Kakak ambil sijil.Masa ni kakak dah togel dah…Skirt entah hilang ke mana

Kakak dan hadiah pertandingan sukan.
Kakak dan Hadiah
Masa ni dia dok atur kan semua hadiah yang dimenanginya.Lepas tu suruh umi snap gambar.Wah..macam ni kakak lah jadinya Jr Blogger untuk umi.Semua benda dia nak suruh ambil gambar.

Kakak bergambar dengan adik.Tapi adik je yang sombong nak bergambar.

Umi and kakak. Last sebelum balik
Alhamdulillah..Habis dah sekolah untuk tahun ni.Insyallah kalau ada rezeki,ke Tadika pulak.Tapi tak taulah dapat ke tak,sebab dah terlambat nak register untuk dia.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *