luncheon

Menu Lunch Nasi Ayam Penyet

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Dah petang baru nak update untuk lunch hour.Haha…Ni puncanya bila ada makyong yang craving dengan Nasi ayam penyet Mbah Kasono di Taman Air Biru

Actually aku baru tau ada jugak jual Nasi ayam penyet di Area ni.Selalunya ,bila nak makan nasi ayam penyet je,aku akan makan kat Kampung Pasir Puteh.Kat situ pun terkenal juga dengan Nasi ayam penyetnya.

Nasi ayam penyet ni sebenarnya asal dari Indonesia tak silap aku,.Yang bestnya ada ayam goreng.Bukan goreng biasa tau ayam-ayam ni.Kira macam ayam goreng berempah la jugak.

Nasi ayam Penyet
Dapatlah berjumpa dengan Blogger mak.Hah..lama kot tak dating dengan dia.Last makan-makan dengan dia masa kat gerai Mak eton.Hah..macam tulah kalau tak silap aku.Eh..tetiba teringat pulak Shell out mak Eton..Memang sedap..Kotlah korang datang ke Pasir Gudang ni,jemputlah singgah ke sana..hehehehe

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE