Uncategorized

Menu Lunch 28 Okt 2017-Nasi ayam Simple

Assalamualaikum

Hai korang??Saja nak update menu lunch hari ni.Alhamdulillah..settle dengan nasi ayam hari ni.

Actually memanh plan nak masak sedap sikitlah hari ni.Dah hari-hari lauk biasa kan,hari ni luar biasa sikit.

Nasi ayam simple
Hah..kalau korang nak resepi nasi ayam simple ni tunggu aku update dulu ye.Bukan apa,time cuti ni banyak kerja nak buat..walaupun ini juga sebahagian dari kerja kan.
Dah settle satu round nasi ayam,nasib baik hari ni keluar petang,kalau tak entah berapa round gaknya ke dapur tu

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE