Menu of the day

Menu lunch 22 Okt 2017

Assalamualaikum

Hai korang??Barulah kan terhegeh-hegeh nak cerita pasal lunch.Dah nak masuk dinner pun.

Biasalah rutin memasak hujung minggu.Tak tau dah nak masak apa walaupun dah berhari gantung kuali.

Al maklum en.husband bekerja hari ni.So mood nak masak sedap-sedap berkubur tang tu jugak..haha..kukuh tak alasan.Masa pergi market tadi,nampaklah lala,bila fikir macam dah lama tak masak lala kan.So ambillah secukupnya untuk m

Kami bertiga.

So jadilah menu seperti di dalam gambar ni ok.

Lala masak lemak cili merah
Kali ni lain sikitlah sebab taknak pedas

Ayam goreng berempah

Kacang buncis goreng style china
Ikut hati tadi tak nak masak cepat sangat,tapi memndangkan breakfast tadi pun ambil makanan yang ringan,so kenalah masak awal..
Tungtang tungtang,siap dah menu kita hari ni…

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *