Kembara blogger

Packing time

Assalamualaikum

Hai korang??Excited sungguh menpacking barang semalam.Nak pergi manalah kan.alah,dalam johor jugak..haha

Actually hari ni aku dan beberapa team blogger JB-KL mempunyai misi menjelejah tempat-tempat menarik di sekitar Johor Bahru.

Kami dibawa oleh Tourism Johor untuk melawat kawasan-kawasan pelancongan sekita Johor Bahru.Walaupun aku orang Johor,kadang-kadang aku sendiri tak tahu tempat menarik yang wajib terjah di Johor ni.Bersama blogger lain,ia merupakan suatu pengalaman dan kenangan di samping ilmu yang kami dapat dalam trip ni.

Hah..nanti aku cerita.Kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi,jangan lupa tau tengok ig n facebook aku.Nanti aku update tempat yang akan aku lawati di Trip Kembara Bloggers ni..

Siap dah packing baju.Ni pun dah habis fikir baju yang dibawa..hadoiii..hahah..

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE