Menu of the day

Menu lunch Weekend 08102017

Assalamualaikum

Hai korang?Buat apa hari ni..Ada aktiviti luar ke.or ada event atau kenduri kahwin hari ni.

Pada aku weekend cuma hari sabtu je.Tulah masa dengan anak and husband.Maklumlah,husband kerja ahad.So ahad kita terperuk kat rumaj..Eh..eh..actually bukan terperuk,Banyak benda nak dibuat,basuh baju,kemas rumah,cuci bilik air,hall dan sebagainya..fuhhh..pendek kata ada je kerjanya.

Cuma hari ahad spend time dengan anak kesayangan ni hah..Layan dia tengok tv,masakkan untuk dia..hah…menu apa hari ni?

Semalam aku dah tempah sotong dan ayam.Alhamdulillah,sotong segar dan besat.Sekilo rm25.mahal namatik!!Tapi disebabkan nak makan punya pasal,mahal kena letak tepi dulu.

Memang plan hari ni nak buat Sotong bakar.Resepi sotong bakar mudah dan cepat..Nanti aku share resepi eh.

So korang boleh tengok menu apa yang aku hidangkan hari ni

3 Menu untuk hari ni
  • Ayam goreng tepung
  • Sup ayam 
  • Sotong bakar
 Sotong bakar
Ayam goreng tepung
Siap dah sebelum pukul dua tadi..Lepas tu dah boleh tidurkan anak dara tu hah..
Itu jelah menu untuk lunch weekend hari ni..Next aku share pulak resepi Sotong bakar mudah dan cepat ye…

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE