Uncategorized

Kesinambungan di Theme Park – 5th Brick-Versary Legoland

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Ada pulak kan kesinambungan cerita.Yelah,masa tu rasa karangan dah panjang lebar pulak.Kang kalau aku buat entry panjang berjela,korang tak baca pulak…hahaha…

http://www.kisahsidairy.com/2017/09/lebih-keriangan-di-theme-park-sempena.html

http://www.kisahsidairy.com/2017/09/tawaran-istimewa-5th-brick-versary.html

http://www.kisahsidairy.com/2017/09/5th-brick-versary-legoland-aktiviti.html

Kalau korang dah terlepas entry aku pasal aktiviti aku di Legoland..jangan risau sebab aku ada letak link di bawah ni untuk korang terjah..Tu pun kalau korang rajinlah kan,

Oklah,lepas kami naik keretapi yang membawa kami di persekitaran Legoland tu,adik dan anak saudara aku ni tak sabar nak naik roller coster.Semangat betul diorang kan.Tapi takdelah aku naik roller coster tu,mau tercabut jantung aku ni kang.Sudahnya aku just jaga anak-anak je.

Sebelum kami ke The Dragon iaitu tempat untuk menaiki Roller Coster,kami ke Observation Tower.Ni macam  yang korang naik kat Melaka tu lah.Bila naik ni,korang akan nampak seluruh Legoland ..Seronok.yang bawak anak-anak kecil tu boleh la naik ni.

Observation Tower

LEGO STUDIO LEGOLAND



Selepas pada tu,kami ke LEGO STUDIO untuk layan 4D Movies..Memang seronok tau..Kalau bawak anak-anak tu, memang wajib korang bawak mereka ke sini.Mesti diorang suka.

Alah Movie 4D ni tak lama, satu jam je.4D Movies ni akan di tayangkan mengikut jadual tau..Korang boleh refer kat Timetable 

Tapi sayangnya kami dah terlepas show brick-dance petang tu.Sebenarnya banyak lagi tempat yang belum aku terjah..Memang tak sempat nak habiskan dalam satu hari tau.Insyallah..Nanti repeat lagi ke sana.Kali ni nak jelajah semua tempat yang ada dalam Theme Park tu.

kakak sempat berselfie kat luar

Bila dah last tu,dapatlah jugak berjumpa dengan blogger lain.Bila dah bawa anak macam nilah,tak boleh nak dalam kumpulan.Ada yang anak tak suka nak masuk ke sini sana.So layankan mereka sebab datang sini pun memang nak gembirkan mereka.

Kami di pintu masuk Star Wars..

Banyak yang boleh dilihat dalam ni,emmm..mak-mak mana tau ape benda ni…hahahah

sempatlah selfie sorang dengan membawa beg yang banyak tu

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *