Uncategorized

Menu Of The Day 02102017

Assalamualaikum

Hai korang😊😊walaupun baru je beberapa jam yang lepas kan,kira throwback jugaklah kan.

Hah..apa menu Umi Naura kali ni.Disebabkan babah Naura taknak makan yang heavy,so masak yang ringkas-ringkas je.Tapi memang plan lama pun nak buat ni,disebabkan takde masa dan bahannya pun masih tak mencukupi,so extend lagi lah plan tu.

Tapi bila semalam pi market,terus beli apa yang patut walaupun masih tak lengkap barang yang diingini tu.Maklumlah,dak Naura buat hal pulak kat market tu,so umi cepat-cepat beli dan balik.

Menu apa hari ni?Tak JOHOR la kalau tak soto..haha..ok gurau..

So,soto nasi untuk santapan malam ni.

Hah…nilah soto tanpa begedil…Next kita buat selengkapnya ok..

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *