Showing 77 Result(s)
ONLINE SHOPPING

Lanafira Shopping online untuk wanita Muslimah

Assalamualaikum Hai korang,sekarang ni kalau nak membeli baju dah mudah,senang..Harga pun berpatutan.Actually aku tak pernah tau ada banyak website online yang menjual pakaian muslimah dengan harga yang berpatutan.Yelah,kalau dilihat zaman sekarang ni kebanyakkan pembeli suka membeli hanya di Butik Online je.Mybe senang untuk mereka memilih dan menentukan design yang mereka kehendaki.Lagi satu jimatlah masa dan tenaga untuk ke sana,hanyak terjah butik Online tu pun dah memadai. Bukan hanya mereka,aku pun …

RANDOM

V-ball Massage for beauty face

Assalamualaikum 1.Cheek Massage Massage pressing.Brushing off and tapping cheek. 2.Around Eyes Massage Outer corners of eyes/subocular area vibration massage. 3.Around Cheek bone massafe Massage pressing,brushing off,and tapping around cheek bone. 4.Around lip massage Massage pressing and shifting lip 5.Side of nosewing massage Side area vibration massage pressing nosewing. 6.Jaw join massage Massage pressing and brushing off along with jaw line massage pressing and brushing off along with jaw line 7.Forehead,chin …

TIPS

Tips to boost your house rental value

Assalamualaikum Did you buy a property for the purpose of investment? Or do you plan to buy a property for investment purpose? Or do you have empty property and thinking of renting your house out to earn some extra monies? With so many houses for rent in KL, this guide will share with you some inexpensive and useful tips to boost your house rental value and understanding how to attract …

Menu

Throwback Menu Hari Raya Aidiladha 2017

Assalamualaikum Hai korang?Bercuti ke hari ni.Sakan korang bercuti kan..Mesti syok selfie,wefie sepanjang bercuti.Of course nanti banyak cerita boleh kongsi kat blog. Hah…jomlah throwback kisah menu hari raya kita ni.Kebiasaannya bila hari raya menu kami tetap sama.Tak pernah berubah,malah bertambah. Wajib ada ketupat,rendang,lodeh,sambal kacang and ayam red..Ayam red dah terikut si anak-anak hernee.hihi Tu yang belum lauk mengunjung..Emmm…memang banyak makanan.Satu hari tu memang keluar masuk dapur je.Takde istilah la pakai baju …

RANDOM

Berkelah di Batu Layar

Assalamualaikum Hai korang?Sekejap je rasa bercuti.Ni dah pun masuk hari Ahad. And yes,bila bercuti kena manfaatkan cuti yang sebenarnya.Dan masa nilah plan untuk balik kampung bersama dengan adik-adik. Bila dah ramai ni,ada je plan nak ke sana sini kan.And hari sabtu semalam,kami plan untuk pergi berkelah di Batu Layar.Pagi lagi kami dah memasak.Bukan masak apalah sangat,Sarapan kami yang tak dihabiskan kami bawa ke sana. Budak-budak ni,bila makanan depan mata memang …

RANDOM

Menu Hari Raya AidilAdha 2017

Assalamualaikum Hai korang?Amboii,mentang-mentanglah kan raya,nak update blog pun macam taknak je..hehe. Apa menu wajib korang untuk raya haji ni.Adakah sama dengan raya puasa aidilfitri.Banyak ke ibadah Qurban tahun ni. Menu kami untuk aidiladha sama je dengan aidilfitri.Wajib disediakan.Tapi kadang-kadang ada jugaklah menu lain yang kami sediakan.Biasa kalau raya haji kami tak berjalan ke mana pun.Duduk rumah makan tidur,makan tidur jelah kerjanya. Tapi sayangnya lodeh kamo tak tahan lama.Sebab pagi tu …