aktiviti

Dating berdua dengan babah

Assalamualaikum

Hai korang??throwback cerita semalam..ececeh..umi dok dating dengan babah semalam.Mana dak Naura?

Actually masa jumaat hari tu,babysitter Naura ada hal sikit.Umi pulak tak boleh nak cuti sebab minggu depan ni dah cuti 3 hari.So,nanti banyaklah cuti.Bila dah banyak cuti,maka banyaklah kena tolak.

So umi decide hantar rumah paklong and kebetulan paklong nak balik rumah nenek.Terpaksalah umi lelaskan.Kalau ikutkan tak nak lah nak hantar di ke kampung tanpa umi.Tapi nak buat cane kan.

So hari sabtu hari tu,umi ada jemputan premier screening Ninjago.So hanya umi dan babah jelah.

Sepanjang berkahwin dengan babah,memang umi tak pernah tebgok wayang bersama.Bukan sebab apa,babah tak berapa minat tengok wayang..Nanti mulalah babah tidur dalam wayang..hahaha

Tapi kali ni bagi nak support bini dia as a blogger,dia setuju.

tu pun sebab dah banyak kali Legoland invite kami.

Honeymoon gitu..hahaha..Hah..next entry aku cerita pasal Premier screening Ninjago tu ye..

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *