Menu of the day

Sambal petai pembuka selera

Assalamualaikum

Hai korang??Actually aku tak tau nak letak tajuk apa,tapi hah..yang dah tertera nilah.

Actually ada sikit tinggal petai dalam peti ais,niat hati masa weekend memang nak masak petai sambal ikan bilis.Tapi bila tahap kesihatan tu membuatkan aku tak berapa nak makan,tu yang postponed.

Tapi aku tak taulah kenapa hari ni terajin walaupun mak mentua aku dah masak.

So hah..nilah hasilnya..dapat sikit pun jadilah kan.

Sambal petai ikan bilis

Dah selamat masuk dalam perut pun.Korang dinner apa malam ni.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE