Uncategorized

Sambal petai pembuka selera

Assalamualaikum

Hai korang😊😊Actually aku tak tau nak letak tajuk apa,tapi hah..yang dah tertera nilah.

Actually ada sikit tinggal petai dalam peti ais,niat hati masa weekend memang nak masak petai sambal ikan bilis.Tapi bila tahap kesihatan tu membuatkan aku tak berapa nak makan,tu yang postponed.

Tapi aku tak taulah kenapa hari ni terajin walaupun mak mentua aku dah masak.

So hah..nilah hasilnya..dapat sikit pun jadilah kan.

Sambal petai ikan bilis

Dah selamat masuk dalam perut pun.Korang dinner apa malam ni.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *