Uncategorized

Mee bandung menu makan tengahari

Assalamualaikum

Hai korang😊😊aku dah lama sebenarnya nak makan mee bandung.Bukan sebab mengidam pregnant tau..eh..entah..hahaha..

Actually tempat makan di aku dah selalu pun ke sana.Cuma lately ni je tak rajin nak keluar.So,masa adik aku makan mee bandung tu macam nak mintak sikit,tapi disebabkan sakit tekak,takdelah perasaan nak mintak pun.

Walaupun tekak ni belum pulih sepenuhnya,tapi nak jugak makan mee bandung.Kesudahannya takde pun rasa apa mee bandung ni.

mee bandung muar
Nasiblah kan tekak,janji dah makan..hahaha…Tapi mee bandung ni menjadi pujaan ramai tau.Siapa je tak suka mee bandung.Abang ipar aku,dia duduk pahang.Bila balik JB,tak sah kalau tak mencari Mee bandung.
Orang kata Mee bandung Muar paling win lah kan.Pernah sekali aku ke sana untuk makan mee bandung.Cuma takdelah sempat nak snap gambar.Mana tau nanti nak repeat pergi lagi kan.
So ,nanti aku up lagi gambar mee bandung kat blog ni.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *