Menu of the day

Menu Of The Day 18 Sept 2017

Assalamualaikum

Hai korang? rutin setiap hari,walaupun takdelah setiap hari tapi most of the day aku memang memasak.

Disebabkan aku tak berapa nak sihat,menu hari ni aku buat yang berair je.Sup menu ayam,petola campur fucuk and ikan goreng kapak.

Sebenarnya lama dah nak buat petola campur fucuk masak air,ternampak blogger eny abdullah post pasal tu.Tu yang masa beli barang basah,aku terus je beli petola tu.

Alhamdulillah,hari ni baru makan nasi.Bila tekak ni dah baik sikit,boleh la masak petai pulak.dah lama sangat terperap petai tu dalam peti ais.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.