Menu of the day

Menu Of The Day 18 Sept 2017

Assalamualaikum

Hai korang? rutin setiap hari,walaupun takdelah setiap hari tapi most of the day aku memang memasak.

Disebabkan aku tak berapa nak sihat,menu hari ni aku buat yang berair je.Sup menu ayam,petola campur fucuk and ikan goreng kapak.

Sebenarnya lama dah nak buat petola campur fucuk masak air,ternampak blogger eny abdullah post pasal tu.Tu yang masa beli barang basah,aku terus je beli petola tu.

Alhamdulillah,hari ni baru makan nasi.Bila tekak ni dah baik sikit,boleh la masak petai pulak.dah lama sangat terperap petai tu dalam peti ais.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *