luncheon

Lepak di Kopitiam SKS Bandar Penawar

Assalamualaikum

Hai korang??tengahari tadi aku dah pun sampai kampung.Actually aku hantar anak and adik aku balik kampung.So,sebelum balik tu,sempatlah aku singgah di SKS,bandar penawar Kota Tinggi.

Jumpa sekejap adik aku yang kerja di SKS Tu,so sambil tu kami lepak-lepak di Kopitiam situ..Lama weh tak pekena kopi kluang,so bila dah ada kopi macam kat Kluang tu,merasalah jugakkan.

Sempatlah order nasi lemak ayam,roti butter,mee soup maggie and semestinya kopi and kopi ais

Dapat minum kopi ni pun dah sedap

Best weh,sesekali melepak ni..Bukan selalu kan..eh..yeke..hahahaha..Lepas dari melepak tu,ingatkan nak menyinggah tempat lain,tapi hasrat terbantut sebab ada orang tengah buat kuih…Pampers tak mecukupi pulak,tu yang terpaksa balik tu..Anyway,ok sangat kot nak lepak-lepak sini..haha

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE