luncheon

Lunch Sup ayam hari ni

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Alah..baru je nak update menu lunch hari ni.Kalau dulu kan,Menu ni wajib pada hari Jumaat.Bila hari jumaat je mesti pekena sup..hahaha..

Tapi itu dulu,masa staff tengah ramai.Sekarang ni dah kurang orang,jadi tak ramai member yang boleh diajak untuk makan tengahari.So menu kali ni,Sup ayam campur daging dan nasi putih.Member aku makan nasi ayam je.

Tempat ni kira famous jugaklah kan,Tak pernah tengok takde orang kedai ni..Sentiasa busy dengan orang makan..Of courselah makan kan,takkan tidur…ok..hehehehe

Nasi putih dan sup ayam+ daging.
Yang pastinya nasi tu tak dapat dihabiskan.Hadoiii..satu pembaziran betul kan.Rasa tadi macam nak minta separuh je..
Korang pulak?

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *