weekend

Berkelah di Batu Layar

Assalamualaikum

Hai korang?Sekejap je rasa bercuti.Ni dah pun masuk hari Ahad.

And yes,bila bercuti kena manfaatkan cuti yang sebenarnya.Dan masa nilah plan untuk balik kampung bersama dengan adik-adik.

Bila dah ramai ni,ada je plan nak ke sana sini kan.And hari sabtu semalam,kami plan untuk pergi berkelah di Batu Layar.Pagi lagi kami dah memasak.Bukan masak apalah sangat,Sarapan kami yang tak dihabiskan kami bawa ke sana.

Budak-budak ni,bila makanan depan mata memang payahlah kan nak habiskan,tapi bila dah bersantai tu,semua licin dikerjakan.

Antara gambar yang diambil.Ikutkan banyak lagi gambar selfie,wefie yang di ambil,tapi tulah,bila blogging menggunakan handphone rasa tak syok pulak..
So,inilah antara gambar yang sempat aku abadikan di dalam blog.
Korang pulak ke mana??

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE