media sharing

Dapatkan Annual Pass ticket dengan harga promosi ke Legoland

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Ni hah..nak bagitahu kat mereka,khususnya Johor Residence,Untuk warga Johor,berita baik tau untuk korang yang nak ke Legoland dengan harga promosi ni.

Di atas permintaan ramai,Legoland Malaysia sedang mengadakan promosi untuk Rakyat Johor sempena ulang tahun Legoland yang ke 5 pada september 2017 ni.Untuk itu,Legoland berbesar hati untuk memberikan harga istimewa hanya untuk rakyat Johor sahaja.

Mereka juga boleh menikmati tawaran dengan nilai yang luar biasa untuk tempoh masa yang terhad dengan diskaun lebih dari 50%.Jika korang dapatkan sekarang Pas tahunan untuk harga tiket satu hari adalah Rm195(Harga biasa RM395)ke Legoland.





Di samping itu juga,mereka boleh upgrade pas mereka kepada pas premium untuk menikmati faedah dan akses penuh ke Taman Tema dan Taman Air dengan hanya menambah RM100(harga biasa Rm495).So,korang perlu mendapatkan Tiket dengan harga yang ditawarkan mulai dari sekarang di Kaunter tiket LEGOLAND Malaysia Resort atau di Roadshow Kluang Mall bermula dari 23 ogos dengan membawa bukti  bil elektrik atau bil utiliti seperti bil Elektrik,Tm atau Air.

legoland

So,apa tunggu lagi kan,bukan senang nak ada promosi macam ni.Bukan itu sahaja kan,mereka juga akan menyaksikan pembinaan kek harijadi LEGO gergasi  dan menyaksikan watak-watak kostum LEGO Brickdance,menyertai perburuan trivia yang menakjubkan Di samping itu jugak terdapat goodies kupon Brick-versari untuk setiap tetamu dan mereka berpeluang  untuk menggores dan menang set LEGO,pas tahunan ,ekspedisi VIP,LEGO minifigures,penginapan hotel,baucer diskaun dan korang juga mungkin akan menjadi pemenang bertuah untuk memenangi Family Trip ke JEPUN .Wow!! seronoknya kan

So wajib dapatkan sekarang ye..Untuk maklumat lanjut mengenai Promosi,korang boleh lawat laman web rasmi LEGOLAND malaysia seperti  di bawah

LEGOLAND® MALAYSIA

07-597 8888

Facebook 

Twitter

Jangan lupa join Merdeka Giveaway by kisahsidairy.com ni,banyak hadiah menanti korang

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE