blog matters

Template baru kisahsidairy.com

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Mesti korang dah nampak kan wajah baru template kisahsidairy.com ni.Untuk tahun ni dah berapa banyak kali dah aku tukar template.

Tapi yang tak bestnya,last template sebelum aku tukar kepada yang ni,banyak masalah dari segi coding dan sebagainya.Pageview pun semakin hari semakin menurun walaupun aku dah up lebih dari lima entry sehari.Blogwalking pun takde masalah..

Selalunya sehari aku akan dapat pageview lebih dari 2k.Tapi bila tukar kepada template sebelum ni,memang PV turun sebanyak seribu lebih..sangat-sangatlah confuse.Sampai rasa dah down gila bila tengok blog ni..Bila fikirkan balik,mesti ada coding-coding yang bermasalah.So,untuk kali ni aku nekad untuk mengupah orang untuk designkan template aku.

Actually aku guna template yang sedia ada je.Cuma re-edit je oleh blogger ni.Tapi sentuhan dia sangat menakjubkan dan aku sukakannya.So,tak salah lah aku pilih orang.Harap lepas ni takdelah masalah dengan blog lepas ni.Harap aku akan kekal dengan template baru ni setahun dua..hehehe…Nampak tak macam nak tukar lagi..hadoiiii

Kali ni aku memilih untuk menggunakan ready made template dari  Sora Template.Sora Template ni banyak jenis tau,dan aku memilih untuk menggunakan Juliet Template.

Tapi lain lah sikit dari template asal,banyak dah benda yang aku buang dari template tu especially bunga yang ada kat atas header blog.Korang boleh tengok lah nanti template-template yang ada kat sora template ni.

Oklah..Meh aku share dengan korang FEATURES yang ada kat template ni

  • Responsive
  • SEO Friendly
  • Google testing Tool Validator
  • Mobile Friendly
  • Custom 404 page
  • Minimal Blogger template
  • Ladies blogger template
  • Fashion blogger template
  • Ads ready blogger template
  • Clean layout blogger template
  • Simple design blogger template
  • Drop down menu blogger template
  • Social sharing blogger template
  • HTLM& CSS3 Blogger template
  • Browser compatibility template
Keseluruhan template blog kisahsidairy.com
Kalau korang nak captured  keseluruhan blog boleh ke website ni https://web-capture.net
So far,aku berpuas hati dengan template ni.memang terbaik.Header aku masih lagi mengekalkan header yang lama.Memang aku sukakan header ni.
Banyak yang di edit oleh Mai.Nasib baiklah masa yang di ambil tak lama.So takdelah kebuntuan aku tu bersarang lama sangat.Murah pun murah dengan dia…
Yang nak tempah denga mai boleh pergi ke link ni >>> Maisarah

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE