online shopping

Beli Kids Table di Motherhood.com.my

Assalamualaikum

Hai korang☺☺seronoknya umi,bukan seronoknya Naura bila barang yang dibeli dah selamat sampai ke rumah.Bukan dak naura yang excited,tetapi umi Naura yang lebih.

Hari tu aku ada membeli Meja untuk dak naura melakukan aktiviti dia seharian.Kesian pulak dia bila kena duduk dekat kerusi dan meja yang besar.Bila dah ada meja dan kerusi yang sesuai dengan dia,jadi banyaklah aktiviti yang dia boleh lakukan.Dah lama aku mencari meja kanak-kanak ni,tapi bila dok godeh-godeh website motherhood,ternampak meja comel ni.Terus grab

kids table
Inilah dia meja dan kerusi yang umi naura beli khas untuk dak manja sorang tu.

kids table
Meja ni memang sangat best tau.Meja ini boleh  digunakan sebagai meja belajar,membaca dan makan disini.Meja ni diperbuat daripada kayu getah.Nak tahu dimension untuk meja dan kerusi..sila tengok bawah!!

Saiz meja ini adalah 630mm(L) 630mm(width) 485mm(H)

Kerusi pula adalah 280mm(L) 280mm(W) x 520mm(H)



kids table

Kids Table (1 Chair x 1 Table




Harga untuk Set meja ini adalah RM167.48 sahaja.Sangatlah berbaloi.Kalau korang nak jugak meja macam ni cepat-cepatlah dapatkannya di website MOTHERHOOD ni.

Bukan itu sahaja,pelbagai barangan untuk kanak-kanak di jual di website ini dengan harga yang berpatutan.Kepada korang yang membeli belah di website motherhood sebanyak RM99 ke atas tiada dikenakan caj penghantaran tau.So rasa berbaloi kat situ kan.

Bila korang mendaftar sebagai ahli MOTHERHOOD,secara automatik korang akan mendapat Rm15 dengan minimun order sebanyak RM150.

So,apa korang tunggu lagi..cepat sebelum terlambat…

untuk maklumat lanjut korang boleh layari website >> 

www.motherhood.com.my

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

41 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE