online shopping

Shoppping Drypers Classic di Lazada

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Hati tak tenteram dah bila tengok lazada buat offer Semua jenis diapers..Nak pulak diapers yang anak aku pakai ada sales…huihhhh..Mau hati tak tenteram.

Hari tu aku ada cerita kan dekat korang dalam entry Melayan Birthday Girl .Kat entry tu kan aku ada cerita ke mana aku pergi kan.Memang masa ke Tesco tu hari nak cari pampers dan susu Naura.Aku tak jadi beli pampers yang selalu digunakan Naura tu sebab harganya sangat mahal.Selalu aku dapat harga Pampers tu dalam RM28.Tapi kalau dah harga di Tesco Rm32,emm..tak jadilah nak beli.

Last-last aku beli je Pampers Tesco satu pack.Beli tu pun sebab kat rumah memang dah kehabisan stock.Walaupun aku tau yang Lazada ada buat Lazada Big Baby Fair, tak sangka pulak kan, Harga Pampers begitu murah.Baru je tadi tengok promotion dengan harga yang aku rasa sangat berbaloi.

lazada malaysia

Drypers Classic XL

Search pampers anak aku Drypers Classic memang harga tak masuk akal.Mula-mula aku memang berkira jugaklah nak beli.Tapi disebabkan tak jumpa lagi harga macam tu kat luar,Call husband tanya setuju ke tidak beli pampers ni,terus check out..Uihh…tak boleh tunggu lama lah..Mana tau esok-esok dah takde kan..Mau terlepas.

Korang kiralah sendiri betapa jimatnya kat situ.Selalunya Aku beli dalam Rm28 lah kan..Bila di Lazada Malaysia, aku dapat dengan harga RM24 se pack ok..Berbaloi kan??

Bukan sahaja Drypers Classic,Semua jenis Drypers pun ada sales tau

lazada Malaysia

Dah selesai pun check out..Tunggu barang jelah sampai.So umi jimat duit beli pampers untuk bulan depan…Korang pulak jangan lepaskan peluang ni tau.. Sebabnya kalau korang nak tahu,Lazada sedang mengadakan LAZADA BIG BABY FAIR dari 26 July-30 July


Dan jangan tak tahu,Lazada Jugak ada buat flash sales tau di mana pada masa itu sahaja sales menjadi-menjadi bila korang beli…

lazada malaysia

klik Lazada Flash Sales 


oklah..aku nak sambung cuci mata kat Lazada…Mana tau ada lagi yang berkenan…

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE