Uncategorized

Kad Raya dari Farah Sanusi

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Rasanya lagi beberapa hari je kan kita nak meninggalkan syawal.Open house pun dah penghujung je ni.

Tapi aku tak sangka,walaupun syawal dah nak habis,tetiba je dapat kad raya dari salah seorang blogger ni.Actually,aku tak tau samada kad raya ni di hantar sebelum raya atau selepas raya>tapi dekat cop stamping tu,dia pos cop 20 jun 2017.Tapi tak taulah kenapa semalam baru sampai.

Mybe dia terselit kat mana-mana tu kan..nak salahkan siapa? emmm..takmo salahkan sesiapalah..Setiap manusia ada kadang-kadang tersilap.Tak semua boleh menjadi perfect dalam segala hal.

Oklah…kad raya ni datangnya dari blogger farahsanusi.com .Thanks adik manis,bagi kad raya pada akak..Ni hah akak dah terima kad raya ni.walaupun macam dah dikeroyok je kad raya ni..sadis..

Cantik kad raya dari farah ni.AKu tak sure pulak macam mana dia bagi kad raya,samada aku menang contest kad raya tuari ke macam mana .
Apa pun thanks kat farah..eii..suka tau dapat kad raya ni..

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE