Nagging

17.07.2017 Cantik tarikh?

Assalamualaikum.

Hai korang☺☺ Bukan main lagi kan..Tukar lagi template tu..kenapa oii kak oii…Hadoiii.Tapi aku pasghah tukar template baru..Sebab apa…Biarlah rahsia..

Petang ni,sementara server tengah down,moh ler baca bebelan aku yang tak berapa ni.Bukan apa,selak kalender,tengok tarikh..alahaiiii..Cantiknya.Nasib baik tak jatuh pada hari Jumaat atau sabtu.

17.07.2017 Cantik tarikh?

17 Julai 2017

Cantikkan…Nak tau cerita tak,dulu lah kan,aku kononnya ada impian nak nikah time tarikh yang cantik pada aku lah..Tapi tak kesampaian masa tu sebab jodoh belum sampai..Lambat jumpa jodoh lah tu.Nak tau tak tarikh yang aku nak sangat tu. Haruslah pada hari kelahiran aku pada 30.03.2013.Kalau ikutkan 30.03.03,tapi masa tu baru nak hidup dunia luar.Mana kan dapat nak kahwin cepat-cepat kan.

So bila teringat tarikh-tarikh yang cantik ni,macam best pulak kan.Aku rasa ramai yang ambil tahun cantik-cantik ni kan.

Ala…yelah..bila BIG DAY yang datangnya sekali je dalam seumur hidup,tentunya seronok.Abadikan dalam setiap kenangan gitu ko!! tak gitu kata korang!

Hah..dah ada entry nombor cantik ni kan.Cuba letak tarikh cantik yang terjadi dalam hidup korang..

Yang selalu aku ingat sepanjang jadi isteri adalah tarikh aku nikah je.(sambil check kad kawen)

12.02.2011

emmm…cantiklah jugak kan…jangan jeles okeh!.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *