breakfast

Breakfast of the day 8 July 2017

Assalamualaikum
Hai korang??Happy weekend.ada yang bekerja ke hari ni.Mostly ada lah kan.Hari ni aku cuti.So macam macam aktiviti nak buat hari ni.And of course beraya adalah aktivitinya.
Raya kan sebulan..heheeh..Ada masa tu boleh lah menziarahi sanak saudara kan.Ke rumah siapa kita hari ni?…tungguu
Aktiviti pagi of course sediakan sarapan untuk orang dalam rumah ni.Simple but oklah kan nak kenyangkan perut
Tadaaaaaa… mee goreng,telur goreng dan lebihan sup semalam aku panaskan
Simple je kan.Settle semua,kita kejutkan anak-anak makan.Actually diorang dah makan,cuma tadi bangun,masing-masing mintak susu.
So,dah kenyang dengan susulah tu.Korang sarapan ape hari ni?
Masak sendiri or sarapan kat luar
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE