breakfast

Breakfast Of The Day 6 July 2017

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ dah sarapan ke.Baru nak up cerita pasal ni,sibuk sikit siapkan attendance.Ni pun belum siap sepenuhnya.Saja curi masa sikit update blog untuk isi yang simple ni.
Yes..Hari ni masih tak berkesempatan nak memasak.Dengarnya asyik tak berkesempatan je kan.Bila lah nak sempatnya.Badan letih sangat,bangun pun macam dah ngam-ngam je.Dah bunyi alarm,tapi masih buat dek je.Gitulah kekdahnya.
So,hari ni cuma sempat beli makanan kat luar je.Rasa banyak kali kan beli kat luar.Tapi itu sarapan je,sampailah ke petang hendaknya.

Mee goreng bersama telur puyuh.Extra tapau air milo panas.huishh..
Total damage  RM5
OKlah tu kan.Harap kenyang sampai ke petang.Kalau tak kenyang pun,nanti ada nestum oat dan biskut..Bolehlah buat tahan lapar untuk sampai balik kerja.Balik kerja terus masuk dapur memasak.
Korang pulak macam mana hari ni.Mesti dah nak siap-siap keluar lunch kan.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE