kisahsidairy.com,  saya menang

Menang Cash RM50 dari Giveaway Cash Kisah emas putih

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ alah…tak sangka sebenarnya,tapi itulah kenyataan bila lihat senarai pemenang dari giveaway Kisahemasputih.Tak sangka blog ni tersenarai diantara 20 orang pemenang yang akan mendapat cash RM50.
Alhamdulillah,,rezeki untuk anak-anak jugak kan.Boleh la beli kan diorang stock makanan kat rumah tu.
ada ke nama korang diantara 20 orang pemenang ni,cepat-cepat email uzu ye.
Alhamdulillah,rezeki yang tak disangka jugak kan.Sebenarnya da lagi contest yang aku menang,cuma belum sempat lagi nak announce kat blog ni.Insyallah,aku cari masa nak update nanti.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE