Uncategorized

Warm up blog

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ 1st day naik kerja hari ni,mengadap jammed,mengadap pc dan semua kena hadap..hahaha
Pastinya ramai yang baru naik kerja hari ni kan.Mood korang macam mana? Alhamdulillah no monday blues ye.Biasalah mood raya still on kan.Dah rindu dengan masakkan raya pulak..haishh..memacam kan..hahaha.
Sebenarnya ini adalah entry warm up dalam berblog.Aku akui,dalam percutian memang tak banyak aku update cerita pasal percutian,Adalah dua tiga entry yang berkaitan dengan raya.So,korang boleh scroll kotak blog archieve.Banyak jugaklah entry raya.
Tapi hari ni,entry untuk meneruskan cerita dan produk review yang akan dipamerkan di blog ini.So,kita warm up dulu tangan dan jari ni kerana lepas ni banyaklah cerita yang bakal aku ceritakan di blog kesayangan ni.
Related image
source:google
Panaskan segala jari jemari ni dulu,pepagi datang kerja siapkan apa yang patut,key in all leave form dan semua dokuman wajib sebab dah time untuk cut off.So,kena settlekan before esok.Gaji pun untuk 5hb ni tak berapa nak seronok sebab dah banyak cuti,so banyaklah kena potong.
Huwa…makan kenalah bertabah sehingga gaji pertengahan bulan.Banyak oo cuti.Dengan company aku lagi shutdown selama 3 hari.Annual leave pun bukan banyak mana pun.Terpaksalah potong unpaid leave..adehhh..nangis kejap.
Oklah..sambung lagi cerita petang nanti.Ini pun sedang buat-buat kerja,system boleh error pulak,lambatlah jadinya..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *